Deelnemende teams

Ieder team bestaat uit minimal drie deelnemers. Een team kan worden aangemeld zonder betaling van inschrijfgeld. Het heeft de voorkeur dat de teams zelf een sponsor zoeken voor het inschrijfgeld, maar noodzakelijk is dit niet. De organisatie werft zelf ook echter sponsors die aan de teams zullen worden toegewezen. Dus aanmelding is ook mogelijk zonder sponsor!

Deelnemers dienen minimaal 16 jaar oud te zijn en een medische verklaring te ondertekenen. Voor deelnemers onder de 18 jaar is tevens toestemming van één van de ouders vereist.

Bij inschrijving als 'Gezinsteam' kunnen kids in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar worden opgegeven als teamlid. Uiteraard is ook hierbij toestemming nodig van één van de ouders.

De onderstaande teams hebben zich reeds ingeschreven.

 

Klik hier om uw team in te schrijven.


Inschrijving sponsoren

Wilt u een team sponsoren? Voor bedrijven is dit bijzonder aantrekkelijk. Sponsoren hebben de mogelijkheid om reclameuitingen aan te brengen op t-shirts, vlaggen, borden, etc. Bovendien worden de namen van alle sponsoren vermeld op deze website in in een advertentie in de lokale huis-aan-huis krant.

Klik hier om u in te schrijven als sponsor.

Sport en Energie Zeewolde 2014 is mede mogelijk gemaakt door

Body plan Sport LOKO HealthCentre Zeewolde
Maet Advocaten Fit & Welness Club The Gym Wolter Koops
ACE Pharmaceuticals Ridder Letselschade De Zon Groep

© 2010-2015 Lionsclub Zeewolde / Ontwerp en realisatie LOKO.

Website powered by  LokoCMS